Grci opet dali najpovoljniju ponudu za deo Koridora 10

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2011, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grci opet dali najpovoljniju ponudu za deo Koridora 10

BEOGRAD -

Na tenderu za izgradnju istočnog kraka Koridora 10 od Crvene Reke do Čiplika kod Bele Palanke u dužini od 12,7 kilometara, među 12 ponuda najnižu cenu je ponudio grčki "Aktor S.A" od 4,4 milijarde dinara, a radovi na toj deonici trebalo bi da krenu početkom juna.

Rok za izvođenje radova je 18 meseci, a posao će finansirati Evropska banka za obnovu i razvoj, rečeno je na otvaranju ponuda u Vladi Srbije.

Ponude su dale firme iz više zemalja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << - Bugarske, Austrije, Portugalije, Češke, Slovenije ..., pojedinačno ili u konzorcijumima, a najvišu cenu za izgradnju autoputa od Crvene Reke do Čiplika dao je srpsko-portugalski konzorcijum "MSF Planum" od 9,03 milijardi dinara.

Deonica Koridora 10 u dužini od 12,7 kilometara obuhvatiće izgradnju dva velika mosta i petlju Bela Palanka.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.