Glumica ponosna što je udata biseksualna majka

Izvor: Blic, 10.Jun.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica ponosna što je udata biseksualna majka

Zvezda serije 'Prava krv' Ana Pakin, od 2010. godine je u braku sa Stivenom Mojerom (44). Da je biseksualka, Ana je otkrila nekoliko meseci pre svog venčanja 2010.

Glumica je mesec ponosa LGBT zajednice obežila tvitom posvećenim svojoj biseksualnosti.

- Ponosna sam što sam sretno udata biseksualna majka. U braku je reč o ljubavi, nije bitan pol - napisala je Ana Pakin (31) u nedelju uveče.

Zvezda serije 'Prava krv' od 2010. godine je u braku sa Stivenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mojerom (44). Da je biseksualka, Ana je otkrila nekoliko meseci pre svog venčanja. S Mojerom se upoznala na snimanju spomenute serije. 2012. dobili su blizance Čarlija i Popi, piše 24sata.hr.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POL NIJE BITAN: Glumica ponosna što je udata i majka biseksualac!

Izvor: Kurir, 10.Jun.2014

Ponosna sam što sam srećno udata biseksualna majka. U braku je reč o ljubavi, nije bitan pol, napisala je Ana Pakin..Zvezda serije "Prava krv" Ana Pakin od 2010. godine je u braku sa Stivenom Mojerom (44), a da je biseksualka otkrila je nekoliko meseci pre svog venčanja 2010...Glumica je mesec ponosa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.