Glumica koju je UPUCAO verenik OTKRILA DETALJE tragedije: Još ne verujem da sam ŽIVA!

Izvor: Press, 07.Sep.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica koju je UPUCAO verenik OTKRILA DETALJE tragedije: Još ne verujem da sam ŽIVA!

Glumica Ivana Panzalović oglasila se nekoliko sati nakon operacije.
Foto: Facebook
- Pucano mi je u glavu, operisana sam i biću dobro. Ne mogu da razgovaram, hospitalizovana sam, ali nisu mi ugrožene vitalne funkcije - rekla je glumica Ivana Panzalović (30), samo nekoliko sati posle teškog napada verenika koji je samo srećom preživela.
Kako je rekla, i dalje je u šoku što je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << stravičnog scenarija ostala živa, njoj je verenik pucao u glavu.

- Desila se velika i neočekivana tragedija. Imam podršku i ljubav porodice, lekara, prjatelja znanih i neznanih i ne stižem nikome da se javim. Hvala vam na brizi. Ovim putem svima hvala na velikoj podršci i ljubavi - kratko je rekla i dalje uznemirena glumica.
Kako je istakla, da je predosećala da se ovako nešto može desiti, ne bi dolazila u tu situaciju.
- Neka je Srđanu laka zemlja, a hvala Bogu što me je ostavio u životu - navela je glumica.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glumica se oglasila nakon ranjavanja: Hvala Bogu što me je ostavio u životu!

Izvor: Svet plus, 08.Sep.2017, 12:59

Glumica Ivana Panzalović na koju je verenik pucao, a potom izvršio samoubistvo, oporavlja se na VMA. Iako je još uvek u šoku zbog čitave situacije, kaže da je srećna što je ostala živa i da ima veliku podršku ljudi oko sebe...Mlada glumica preživela je pravi pakao juče u ranim jutarnjim časovima,...

Nastavak na Svet plus...

EKSKLUZIVNA ISPOVEST Ranjena glumica o ljubavi sa hirurgom nasilnikom: Pucao mi je u glavu, NE VERUJEM DA SAM ŽIVA

Izvor: Blic, 08.Sep.2017

Pucano mi je u glavu, operisana sam i biću dobro! Ne mogu da razgovaram, hospitalizovana sam, ali nisu mi ugrožene vitalne funkcije, rekla je juče za „Blic“ glumica Ivana Panzalović (30), samo nekoliko sati posle teškog napada verenika koji je samo srećom preživela!..Kako je Ivana rekla za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.