Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jul.2019, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razjašnjen sukob u kojem je učestvovalo Erdoanovo obezbjeđenje

SARAJEVO - Rukovodstvo Granične policije BiH, predvođeno direktorom Zoranom Galićem, i ambasador Turske u BiH Haldun Koč razjasnili su na današnjem sastanku okolnosti u vezi sa nedavnim događajem na Međunarodnom aerodromu Sarajevo koji se desio prilikom dolaska predsjednika Turske Redžipa Tajipa Erdoana.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"INCIDENT NA AERODROMU PREUVELIČAN" Sastanak Granične policije BiH i ambasadora Turske

Izvor: Blic, 10.Jul.2019

Rukovodstvo Granične policije BiH na čelu s direktorom Zoranom Galićem, sastalo se danas sa ambasadorom Turske u BiH, Haldunom Kočom, i njegovim saradnicima, povodom nedavnog incidenta na sarajevskom aerodromu, prilikom dolaska turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.