GRUZIJSKI SAN UBEDLJIVO VODI NA IZBORIMA: Ujedinjeni nacionalni pokret na drugom mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 20:03

"GRUZIJSKI SAN" UBEDLJIVO VODI NA IZBORIMA: Ujedinjeni nacionalni pokret na drugom mestu

Zatvorena birališta

Vladajuća partija "Gruzijski san" vodi na današnjim parlamentarnim izborima u Gruziji, pokazuju četiri izlazne ankete po zatvaranju birališta.

"Gruzijski san" već je proglasio pobedu na izborima koji se smatraju testom za kredibiltet vladajuće stranke, prenosi Rojters.

Opozicioni Ujedinjeni nacionalni pokret je, prema anketama, na drugom mestu, a cenzus od jedan odsto prešlo je još nekoliko opozicionih stranaka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Gruziji i vlast i opozicija proglasile pobedu na izborima

Izvor: B92, 01.Nov.2020, 01:07

Stranka na vlasti i koalicija većine opzicionih stranaka u Gruziji proglasile su pobedu na parlamentarnim izborima, a izlazne ankete pokazuju oprečne rezultate...Lider vladajućeg Gruzijskog sna, milijarder Bidzina Ivanišvili (64), rekao je na televiziji da je njegova stranka "pobedila na izborima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.