GO SNS PODRŽAO PREDLOG VUČIĆA: Beogradski izbori u martu, nema vanrednih parlamentarnih

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2017, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GO SNS PODRŽAO PREDLOG VUČIĆA: Beogradski izbori u martu, nema vanrednih parlamentarnih

Evo šta je odlučeno

Nakon sednice Glavnog odbora SNS novinarima se obratila predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković koja je saopštila odluku koju je ta stranka donela.

Novinare je o toj odluci obavestila članica Predsedništcva stranke Maja Gojković, koja je rekla da je odluka doneta nakon veoma sadržajne rasprave, da je za nju glasalo više od 500 članova GO, a sako su četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila protiv.

- Beogradski izbori redovno - u martu, republički kada bude vreme, odlučio je glavni odbor SNS na predlog lidera stranke Aleksandra Vučića - saopštila je Maja Gojković.

Top znači da vanrednih parlamentarnih izbora neće biti zajedno s beograsdkim, a odluku je Gojković obrazložiloa kao odluku u interesu Srbije, a manje u interesu SNS, ističući da je u ovom momentu apsolutno neoophodno da postoji stabilna parlamentarna većina.

O kandidatu će naprednjaka za beogradske izbore, kako je rekla, i o timu za te izbore, razgovaraće se na stranačkim organima, pre svega beogradskim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GO SNS POSLUŠAO VUČIĆA Definitivno NEĆE BITI republičkih izbora

Izvor: Blic, 18.Nov.2017

Glavni odbor SNS potvrdio je predlog predsednika Srbije i lidera SNS Aleksandra Vučića da se naredne godine održe samo beogradski izbori...Odluka je doneta posle više od dva i po sata, koliko je trajala rasprava i glasanje ovog stranačkog organa...- Za ovaj predlog glaslao je više od 500 članova...

Nastavak na Blic...

GLAVNI ODBOR SNS: Izabrano osam novih članova Predsedništva!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2017

Nakon sednice Glavnog odbora SNS novinarima se obratila predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković..Na sednici Glavnog odbora SNS danas su izabrani novi članovi Predsedništva te stranke...Novi članovi Predsedništva su Siniša Mali, Goran Vesić, Aleksandar Jovičić, Vladimir Orlić, Nela Kuburović,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.