Filips: Stav SAD o razmeni teritorija Srbije i Kosova „nejasniji“ od EU

Izvor: Danas, 02.Jun.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filips: Stav SAD o razmeni teritorija Srbije i Kosova „nejasniji“ od EU

Profesor Dejvid L. Filips, direktor programa za uspostavljanje mira i prava na Institutu za proučavanje ljudskih prava Univerziteta Kolumbija, ocenio je da je, kada je reč o ideji o razmeni teritorija izmedju Srbije i Kosova, stav Sjedinjenih Država "nejasniji" od stava Evropske unije (EU). Članak Filips: Stav SAD o razmeni teritorija Srbije i Kosova „nejasniji“ od EU se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pacoli uporedio EU i UEFA u odnosu prema Kosovu

Izvor: Danas, 02.Jun.2019

Ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli uporedio je Evropsku uniju i UEFA u vezi sa njihovim odnosom prema Kosovu i ocenio da je u tom pogledu UEFA "principijelnija" u odnosu prema Prištini, prenosi RTK na srpskom jeziku. Članak Pacoli uporedio EU i UEFA u odnosu prema Kosovu se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.