Faraž: Evropska unija umire, pomoći ću vam da izađete

Izvor: B92, 06.Jul.2016, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Faraž: Evropska unija umire, pomoći ću vam da izađete

Doskorašnji lider Partije za nezavisnost Ujedinjenog Kraljevstva Najdžel Faraž rekao je da projekat Evropske unije umire.

On je u Strazburu, posle sednice Evropskog parlamenta, poručio da će pomoći ostalim zemljama da izađu iz Evrospke unije.

Dodao je da će se tom poslu posvetiti čim prestane njegov mandat lidera UKIP.

”Otvorili smo vrata za završetak evropske političke unije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Verujem da će rezultat referenduma u Britaniji dati nadu sličnim pokretima širom Evropske unije. Ništa više neće biti isto, a u narednim mesecima očekujem novu krizu u evrozoni”, rekao je Faraž.

Iako se očekivalo da će preuzeti neku veću ulogu u Britaniji van Evropske unije, Faraž je napustio i svoju matičnu partiju, rečima da mu je dosta i da želi svoj život nazad, kao i da nikada nije želeo da bude karijerni političar.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Faraž: EU umire, pomoći ću ostalim državama da izađu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2016

Doskorašnji lider Partije za nezavisnost Ujedinjenog Kraljevstva Najdžel Faraž rekao je da projekat Evropske unije umire...On je u Strazburu, poslije sjednice Evropskog parlamenta, poručio da će pomoći ostalim zemljama da izađu iz Evrospke unije...Dodao je da će se tom poslu posvetiti čim prestane...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.