(FOTO) DA VAS DUŠA ZABOLI: Ovako izgledaju deca pre i posle usvajanja

Izvor: Kurir, 12.Jan.2015, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) DA VAS DUŠA ZABOLI: Ovako izgledaju deca pre i posle usvajanja

Usvajanje dece jedno je od velikih humanih dela, ali njihova sreća u očima kada stignu u hraniteljsku porodicu je nešto što se nikada ne može zaboraviti.

Deca u domovima obično imaju sve potrebno, ali svako od njih se nada da će neka porodica da ih usvoji i da osete sigurnost i ljubav kakvu možda nikada do tada nisu.

Kada pogledamo fotografije nakon usvajanja, nije potrebno da izgovore ništa, sreća i zadovoljstvo se vidi u njihovim očima i osmehu.

Svi koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << imaju mogućnost i želju da usvoje dete, predstavljaju jedne od vrednijih ljudi našeg društva na koje se treba ugledati.

Njihovi mali životi nisu krivi što ih je neko odbacio, oni samo žele ljubav i pažnju, a vi ste ti koji možete da im pomognete i izvedete ih na pravi put, za šta će vam oni sigurno biti zahvalni uvek.

Jedan portal prikupio je neke od njihovih fotografija i napravio galeriju koja pokazuje kako su se ovi mališani promenili nakon usvajanja, koliko su vedriji i zadovoljniji.

(EPK/kidstoadopt.org)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.