Erdogan otkrio kada dolazi Putin?

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 18:43

Erdogan otkrio kada dolazi Putin?

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da očekuje da ruski predsednik Vladimir Putin dođe u posetu tokom avgusta.

"Datum posete za sada nije određen, ali naš ministar spoljnih poslova, šef obaveštajne službe, svi vode pregovore... mislim da će se poseta realizovati tokom avgusta", rekao je Erdogan novinarima.

Prethodno je portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio da su Putin i Erdogan potvrdili nameru da se uskoro sastanu, a da će mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i vreme susreta biti utvrđeni diplomatskim kanalima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Erdogan otkrio kada dolazi Putin

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2023

ANKARA - Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da očekuje da ruski predsjednik Vladimir Putin dođe u posjetu tokom avgusta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.