Pokušaj atentata u Lugansku na predstavnika LNR u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju režima prekida vatre

Izvor: Vostok.rs, 21.Feb.2022, 20:25

Pokušaj atentata u Lugansku na predstavnika LNR u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju režima prekida vatre

Eksplozija se dogodila u blizini zgrade Predstavništva LNR u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju režima prekida vatre u Lugansku. "Eksplozija je bila atentat. Eksplodirao je automobil na parkingu u blizini Predstavništva. Povređeni su šef predstavništva LNR u i vozač", rekao je Ivan Filiponenko, predstavnik Narodne milicije LNR. Kako javlja dopisnik RIA Novosti sa lica mesta, automobil je bio 7-10 metara od ulaza u Predstavništvo. Iz Narodne milicije dodaju da civili nisu povređeni.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Eksplozija nedaleko od kancelarije LNR u Lugansku, istraga u toku

Izvor: Blic, 21.Feb.2022

Nedaleko od kancelarije samoproglašene Luganske Narodne Republike (LNR) u zajedničkom Centru za koordinaciju i kontrolu prekida vatre u centru Luganska danas je odjeknula eksplozija, javlja TAS S.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.