Džordž Kluni kandidat na lokalnim izborima u Hrvatskoj!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Maj.2013, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Kluni "kandidat" na lokalnim izborima u Hrvatskoj!

Slavni holivudski glumac Džordž Kluni sigurno ne zna da je jedan od učesnika kampanje za lokalne izbore u opštini Hercegovac u Hrvatskoj.

Kluni sigurno ne zna da je deo kampanje za lokalne izbore u opštini Hercegovac u Hrvatskoj

 

Bilo da je reč o marketinškom triku ili greški, glumac je završio pored imena i prezimena Petra Jurčevića na predizbornom letku koalicije Nezavisnih seljaka Hrvatske i Stranke penzionera, koji je u 15.000 primeraka distribuiran >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << širom opštine Hercegovac.

  Ni Perina žena nije primetila da je na slici Kluni a ne njen Pero"

 

"To je greškom štampano jer pri prelomu nismo imali sliku Pere Jurčevića pa smo stavili sliku Klunija. Nažalost, sad je već podeljeno 15.000 letaka, ali kažu da čak ni Perina žena nije primetila da je na slici Kluni a ne njen Pero", rekao je u izjavi za 24 sata advokat NSH-a.

 

Izbori u Hercegovcu održavaće se 19. maja, a tada će se videti da li Kluni imao uticaja na birače.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Džordž Kluni "kandidat" na lokalnim izborima u Hrvatskoj!

Izvor: Dzungla.org, 11.Maj.2013

Slavni holivudski glumac Džordž Kluni sigurno ne zna da je jedan od učesnika kampanje za lokalne izbore u opštini Hercegovac u Hrvatskoj.... Opširnije na Vesti online / Vesti / Zanimljivosti /

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.