Džajić i Čović: Zvezda iznad svih nas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2013, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajić i Čović: Zvezda iznad svih nas

BEOGRAD -

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan DŽajić i potpredsednik Nebojša Čović posle večerašnjeg sastanka Upravnog odbora izjavili su da je klub iznad svih pojedinaca i da zajedno nastavljaju započeti posao.

"Mi smo rešili sve naše nesporazume i nastavljamo započeti posao u interesu Crvene zvezde, jer je ona iznad svih nas", rekao je DŽajić novinarima posle sastanka na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << crveno-belih.

Na njegove reči nadovezao se i Čović.

"Nemam ništa da dodam, ni da oduzmem. Kao što sam rekao u saopštenju, mi smo naše probleme rešili u interesu kluba. Nastavićemo da radimo još jačim intenzitetom, jer je Zvezda u velikoj krizi", poručio je Čović.

Sastanak UO na stadionu u Ljutice Bogdana trajao je dva sata i 15 minuta.

Čović je prilikom dolaska na sastanak UO odbio da razgovara sa novinarima koji su došli u velikom broju na stadion crveno-belih.

Na sastanak UO stigao je i predsednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić.

Članovi UO raspravljali su i o poboljšanom ugovoru sa kompanijom Gasprom, od kojeg će najverovatnije profitirati i ostale sekcije sportskog društva crveno-belih.

Jedna od tačaka dnevnog reda je i status defanzivca crveno-belih Milana Jovanovića koji je vraćen sa priprema u Turskoj zbog grubog kršenja klupske discipline.

Pored Džajića i Čovića, u upravnom odboru crveno-belih su Ivica Tončev, Slaviša Kokeza, Aleksandar Antić, Slobodan Babić, Branko Radujko, Miodrag Lemajić, Predrag Ćulibrk, Božidar Cerović, Milovan Stanišić, Miljko Ristić, Dušan Savić, Branko Kovačević, Zoran Bašanović i Marko Ćulibrk.

Do sukoba između Džajića i Čovića došlo je prethodne srede, pojedini mediji objavili su da je došlo i do fizičkog kontakta, ali ta informacija je u međuvremenu demantovana sa više strana.

Džajić je od tog trenutka nedostupan za medije, dok se Čović prvo oglasio saopštenjem, a zatim je i gostujući u emisiji "Utisak nedelje" na televiziji B92 potvrdio da je između njih došlo do mimoilaženja u stavovima, ali i da je spreman da u interesu Crvene zvezde nastavi da radi u klubu.

"Svojevremeno ni Slobodan Milošević me nije udario, a kamoli Džajić. Da jeste, vratio bih mu barem tri puta. Džajić je bio uzrujan i krenuo je na mene, pokušao da me udari, ali nikakve tuče nije bilo, kako su zlonamerno preneli pojedini mediji. Ja incident nisam inicirao, došlo je do razlika u načinu rada i to nije ništa strašno. Taj incident bi trebalo zaboraviti u interesu Crvene zvezde ", izjavio je Čović.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.