Crvena zvezda je iznad svih nas

Izvor: B92, 28.Jan.2013, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Crvena zvezda je iznad svih nas"

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović rekli su da su izgladili nesporazume zato što je klub iznad svih u njemu.

"Mi smo naše nesporazume prevazišli, idemo dalje, Crvena zvezda je iznad svih nas, radićemo u interesu Crvene zvezde", rekao je Džajić odmah posle sastanka Upravnog odbora na kojem su se on i Čović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 'pomirili' posle sukoba prošle nedelje.

Dvojica čelnika ’crveno-belih’ su se sukobili prošle srede oko ovlašćenja pojedinih ljudi u klubu, a tada se čak pojavila informacija da bi Džajić mogao da napusti Zvezdu. Ipak, sve je rešeno u ponedeljak, na sastanku koji je trajao dva sata i 15 minuta.

Nema ništa da se oduzme, a ni doda, sve je rekao Džajić. Postupili smo u interesu Crvene zvezde i sada ćemo probati da radimo još jače i za Crvenu zvezdu koja je u velikoj krizi“, istakao je Čović.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'Crvena zvezda je iznad svih nas'

Izvor: medio.rs, 29.Jan.2013, 10:21

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović rekli su da su izgladili nesporazume zato što je klub iznad svih u njemu.

Nastavak na medio.rs...

Džajić: Da, Zvezda mora da radi brzo, ali i postepeno!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2013

Početak nove radne nedelje doneo je olakšanje za navijače Crvene zvezde: na sednici Upravnog odbora dvojica čelnika kluba Dragan Džajić i Nebojša Čović su se praktično pomirili posle velikog sukoba i rešili da nastave da rade zajedno, u interesu crveno-belih. Čović se prethodnih dana povremeno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.