Džajić i Čović nastavljaju da sarađuju u Zvezdi

Izvor: Politika, 28.Jan.2013, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajić i Čović nastavljaju da sarađuju u Zvezdi

BEOGRAD – Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović posle sastanka Upravnog odbora izjavili su da je klub iznad svih pojedinaca i da zajedno nastavljaju započeti posao.

„Mi smo rešili sve naše nesporazume i nastavljamo započeti posao u interesu Crvene zvezde, jer je ona iznad svih nas”, rekao je Džajić novinarima posle sastanka na stadionu crveno-belih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << />
Na njegove reči nadovezao se i Čović.

„Nemam ništa da dodam, ni da oduzmem. Kao što sam rekao u saopštenju, mi smo naše probleme rešili u interesu kluba. Nastavićemo da radimo još jačim intenzitetom, jer je Zvezda u velikoj krizi”, poručio je Čović.

Sastanak UO na stadionu u Ljutice Bogdana trajao je dva sata i 15 minuta.

Do sukoba između Džajića i Čovića došlo je prethodne srede, pojedini mediji objavili su da je bilo i fizičkog kontakta, ali ta informacija je u međuvremenu demantovana sa više strana.

Pored Džajića i Čovića, u upravnom odboru crveno-belih su Ivica Tončev, Slaviša Kokeza, Aleksandar Antić, Slobodan Babić, Branko Radujko, Miodrag Lemajić, Predrag Ćulibrk, Božidar Cerović, Milovan Stanišić, Miljko Ristić, Dušan Savić, Branko Kovačević, Zoran Bašanović i Marko Ćulibrk.

Tanjug

objavljeno: 28.01.2013.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džajić i Čović: Zvezda iznad svih nas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2013

BEOGRAD -..Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan DŽajić i potpredsednik Nebojša Čović posle večerašnjeg sastanka Upravnog odbora izjavili su da je klub iznad svih pojedinaca i da zajedno nastavljaju započeti posao..."Mi smo rešili sve naše nesporazume i nastavljamo započeti posao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dragan Džajić: Zvezdin interes iznad svih nas!

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Jan.2013

Dragan Džajić i Nebojša Čović, odmah po završetku Upravnog odbora, izašli su zajedno sa stadiona pred brojne novinare.. – Sve smo nesporazume prevazišli. Idemo dalje. Crvena zvezda je iznad svih nas, radićemo u njenom interesu – istakao je Dragan Džajić i odmah krenuo ka automobilu.. Čović...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Džajić i Čović ostaju u Zvezdi

Izvor: Studio B, 28.Jan.2013

Dvojica vodećih ljudi Fudbalskog kluba Crvena zvezda, predsednik Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović, pronašli su zajednički jezik i ostaće na svojim funkcijama, saopšteno je posle sastanka Upravnog odbora crveno-belih. ..Njih dvojica su posle redovne sednice Upravnog odbora zajedno...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.