Dvostruki aršini Vašingtona po pitanju trgovine

Izvor: Danas, 09.Okt.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvostruki aršini Vašingtona po pitanju trgovine

Ocenu Kajla Skota, ambasadora Sjedinjenih Američkih Država, da zemlje sveta, među njima i Srbija, ne primenjuju princip jednakosti i reciprociteta u trgovini sa tom državom, srpska stručna javnost odbacuje i tvrdi da se zasniva na dvostrukim aršinima karakterističnim za zvanični Vašington. Članak Dvostruki aršini Vašingtona po pitanju trgovine se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Francuska i nemačka ekonomija najugroženije

Izvor: Danas, 09.Okt.2018

Francuska i Nemačka će biti među zemljama koje su najteže pogođene globalnim trgovinskim zastojem koji je izazvao protekcionizam Sjedinjenih Država, upozorio je Međunarodni monetarni fond (MMF). Članak Francuska i nemačka ekonomija najugroženije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.