Dodik sutra sa Murom

Izvor: Blic, 09.Dec.2012, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik sutra sa Murom

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovaraće sutra sa direktorom Odeljenja za južnu i centralnu Evropu u Stejt departmentu Džonatanom Murom.

Sastanak će biti održan u kabinetu predsednika RS, sa početkom u 10.00 časova, a nakon sastanka predviđeno je saopštenje, najavljeno je iz Dodikovog kabineta.

Dodik će u 12.00 časova primiti rukovodstvo i igrače Vaterpolo kluba "Partizan". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nakon prijema, koji će biti održan u Palati Republike, biće emitovano saopštenje.

Predsednik RS razgovaraće sutra i sa ambasadorom Norveške u Bosni i Hercegovini Vibekom Lilom. Nakon sastanka, koji će biti održan u Dodikovom kabinetu, sa početkom u 13.00 sati, predviđeno je saopštenje.

Povezane vesti: Dodik: Srpske stranke da ne ulaze u lokalnu vlast Srebrenice Dodik: Srpska bi volela da se stvore konkretni uslovi za nezavisnost BiH je laboratorija stranaca Incko: Ja sam konačni autoritet za tumačenje Dejtonskog sporazuma Dodik: Dosta sam se bavio Vladom Srbije, vreme je da to prepustim njima
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik,   Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najava događaja za 10. decembar 2012. godine

Izvor: Capital.ba, 10.Dec.2012, 08:16

BANJALUKA – U 10.00 časova predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovaraće sa direktorom Odjeljenja za južnu i centralnu Evropu u Stejt departmentu Džonatanom Murom; /kabinet predsjednika Republike/ - u 13.00 ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.