Dodik sramno vređao Delije pa ih jurio sa obezbeđenjem

Izvor: Kurir, 21.Jan.2013, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik sramno vređao Delije pa ih jurio sa obezbeđenjem

Brat Milorada Dodika Goran psovao pristalice Crvene zvezde, zbog čega je jedan od njih sišao na parket i udario ga

Primitivac!

Predsednik KK Igokea Goran Dodik pokazao je srednji prst navijačima Crvene zvezde posle derbija 18. kola ABA lige i žestoko ih psovao! Verovatno revoltiran činjenicom da se na tribinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nalazi više od dve trećine pristalica gostujućeg tima, Dodik je pogubio živce i, odmah po završetku susreta, utrčao na parket i krenuo ka navijačima crveno-belih. Usledile su scene nedostojne bilo kog sportskog događaja, posebno kad se ima u vidu da je glavni akter predsednik kluba.

„Ajde, pi..e, ajde!“ - vikao je gostujućim navijačima Dodik, neprestano gestikulirajući i pozivajući ih da siđu na parket. Zatim je okrenuo leđa pristalicama crveno-belih i, tapšući se po zadnjici, dobacivao:

- Možete da me poljubite u dupe.

Predsedniku Igokee pridružilo se još nekoliko istomišljenika, a dok su košarkaši kluba iz Republike Srpske aplauzima pozdravljali publiku, jedan od navijača utrčao je na parket i udario ga.

Kako se sve izdešavalo na samo nekoliko metara od predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, kome je Goran mlađi brat, on je odlučio da pošalje svoje obezbeđenje kako bi napadač bio pronađen.Na redu je reakcija čelnih ljudi ABA lige, pa će biti zanimljivo videti hoće li i koliko biti kaž­njen vinovnik incidenta.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Lideri lige samo na terenu: Dodik pokazao srednji prst navijačima Zvezde!

Izvor: Blic, 21.Jan.2013

Utakmica između Igokee i Crvene zvezde donela je, posle pobede domaćih od 80:77, možda odgovor na pitanje ko bi mogao u Evroligu a ko u Fajnal for, ali je čitav spektakl u Laktašima ostao u senci gesta jednog čoveka...Predsednik Igokee Goran Dodik pokazao je ni manje ni više nego srednji prst...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.