Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Mar.2013, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik i Bosić na sastanku o saradnji na državnom nivou

U zgradi Skupštine Republike Srpske u 12 sati je počeo sastanak lidera SNSD-a i SDS-a Milorada Dodika i Mladena Bosića da bi se utvrdilo da li će se nastaviti saradnja ove dvije stranke na državnom nivou, javlja  izvještač RSE . Do susreta je došlo na zahtjev Bosića, jer već duže vrijeme na račun predstavnika SDS-a  iz Dodikove stranke stižu optužbe da se odustalo od platforme o zajedničkom djelovanju u institucijama BiH, koja je potpisana nakon opštih izbora 2010 ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo sastanak Dodika i Bosića

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2013

BANJALUKA - Sastanak lidera SNSD-a i SDS, Milorada Dodika i Mladena Bosića, o problemima u provođenju platforme o zajedničkom djelovanju na nivou BiH, počeo je danas u 12. sati u Banjaluci u prostorijama Narodne skupštine RS.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Susret Dodik - Bosić: I poslije sastanka sastanak

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2013

BANJALUKA - Rukovodstva SNSD-a i SDS-a razgovaraće 21. marta u Banjaluci o načinu jačanja platforme i saradnje na nivou BiH, kao i odnosima dvije stranke, zaključeno je na sastanku lidera dvije partije Milorada Dodika i Mladena Bosića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.