Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2021, 10:12

Dodik: Sa Vučićem o konkretnoj pomoći Srpskoj i projektima

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će nakon nametanja zakona o kažnjavanju negiranja genocida od visokog predstavnika u BiH jedna od tema današnjeg sastanka sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem biti pitanje konkretne podrške Srbije Republici Srpskoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dodik: Nametanje zakona osnovna tema razgovora sa Vučićem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2021

Član Predstavništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će osnovna tema današnjeg sastanka sa predsednikom Aleksandrom Vučićem biti nametanje Inckovog zakona, ali da će se razgovarati i o infrastrukturnim projektima koje Srbija finansira u Republici Srpskoj...Dodik je za TV Prva rekao da je današnji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.