Izvor: Nezavisne Novine, 18.Sep.2021, 08:15

Dodik: Poražena bilo kakva mogućnost zajedničkog života u postojećem političkom okviru

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je u BiH poražena bilo kakva mogućnost zajedničkog života u postojećem političkom okviru, jer jedan narod i njegovi politički poredstavnici ne razumiju da drugi u BiH ne vide ni prošlost, ni sadašnjost ni budućnost kao oni, ne vide susjede kao oni, niti razumiju da pravo na BiH imaju svi jednako.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBI VIŠE NEMA ŠTA DA TRAŽE U BiH: Dodik objasnio zašto je svaki pokušaj zajedničkog života uzaludan

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021

Milorad Dodik se osvrnuo i na najnovije otrovne strelice Bakira Izetbegovića..U Bosni i Hercegovini poražena je bilo kakva mogućnost zajedničkog života u postojećem političkom okviru, izjavio je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik...On je rekao da "jedan narod i njegovi politički predstavnici"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.