Djurić (SNS): Vlast u kojoj je Djilas bio nije uradila ništa za Kosovo i Metohiju

Izvor: Beta, 15.Sep.2018, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djurić (SNS): Vlast u kojoj je Djilas bio nije uradila ništa za Kosovo i Metohiju

Potpredsednik Srpske napredne stranke i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić odbacio je danas kritike bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Djilasa upućene povodom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu."Svaka njegova kritika izrečena na račun predsednika Aleksandra Vučića i naših nastojanja da za probleme na Kosovu i Metohiji iznadjemo mirno i kompromisno rešenje jeste u očima gradjana zapravo potvrda ispravnosti onoga što činimo", naveo je Djurić u saopštenju.On je kazao i da vlast kojoj je Dragan Djilas pripadao i zahvaljujući kojoj se, kako kaže, obogatio, nije ništa uradila za Kosovo i Metohiju, već je učinila sve da "učvrsti samoproglašenu kosovsku nezavisnost".Jedan od lidera Saveza za Srbiju i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Djilas ocenio je da je efekat odlaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Kosovo "ravan nuli"."Efekat nastupa u imaginarijumu, što se rešavanja problema Kosova i poboljšanja položaja ljudi koji dole žive tiče, bio bi identičan efektu stvarne posete Kosovu. Dakle ravan nuli" ocenio je Djilas u razgovoru za "Danas".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić (SNS): Vlast u kojoj je Đilas bio nije uradila ništa za Kosovo i Metohiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Sep.2018

Potpredsednik Srpske napredne stranke i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić odbacio je danas kritike bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa upućene povodom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu..."Svaka njegova kritika izrečena na račun predsednika Aleksandra...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.