Djilas o spajanju SNS i SPAS: Dobro da situacija pred izbore bude što čistija

Izvor: Beta, 06.Maj.2021, 14:24

Djilas o spajanju SNS i SPAS: Dobro da situacija pred izbore bude što čistija

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas izjavio je danas komentarišući najavljeno spajanje Srpske napredne stranke i Srpskog patriotskog saveza Aleksandra Šapića, da je dobro da situacija pred izbore bude što čistija."To će olakšati izbor gradjanima kako da se opredele na narednim izborima", kazao je Djilas na konferenciji za novinare.Djilas je ocenio da je gradjanima jasno šta će se dešavati "ako ovi ljudi ostanu na vlasti još nekoliko godina".Rekao je da očekuje da izbori budu referendum, ne samo u Beogradu, već i u Srbiji "kada se za njih stvore izborni uslovi".Komentarišući nekadašnje članstvo Šapića u Demokratskoj stranci (DS), Djilas je rekao da su gradjani imali puno razloga zbog kojih nisu podržali tu stranku na izborima 2012. godine.Djilas je naveo da su neki visoki funkcioneri DS danas deo SNS, za koju je rekao da ima sasvim suprotne vrednosti od onih za koje se 30 godina bore demokratske opcije.Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je u sredu da će biti formirana radna grupa koja će krenuti u razgovore sa Šapićem o ujedinjenju SNS i SPAS u jednu stranku.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ponoš: SNS u Beogradu na infuziji jer nema kandidata, opozicija ima priliku

Izvor: Danas, 06.Maj.2021

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je danas da je ujedinjenje SNS Aleksandra Vučića i SPAS Aleksandra Šapića pokazalo da je SNS u Beogradu "na infuziji i pribegava kriznom menadžmentu" jer nema kandidata, i da su stvari ogoljene, što je prilika za opoziciju da iskoristi tu situaciju,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.