Đilas dao svojih 200 hiljada evra da bi odblokirao račun stranke

Izvor: Blic, 02.Jun.2013, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas dao svojih 200 hiljada evra da bi odblokirao račun stranke

Dragan Đilas, predsednik Demokratske stranke, objavio je na današnjoj vanrednoj konferenciji za štampu održanoj u sedištu ove partije, da je sa svog privatnog računa podigao 200 hiljada evra kako bi račun DS bio odblokiran zbog duga prema Razvojnoj banci Vojvodine.

Đilas je, takođe, demantovao navode pojedinih medija, koji prenose da je on sa računa podigao četiri miliona evra u gotovini.

Predsednik Demokratske stranke je kao dokaz predstavnicima medija dostavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << potvrdu o stanju na svojim bankovnim računima, na kojoj se vidi da nije bilo podizanja pomenutih novčanih sredstava.

U pomenutoj potvrdi se vidi da gradonačelnik Beograd ima četiri otvorena računa u Banci Intesa. Na prvom računu se nalaze sredstva u iznosu od oko 4,5 miliona dinara i 129 hiljada evra, na drugom i trećem se nalazi 660, odnosno 300 evra, dok se na četvrtom računu u petak nalazilo nešto više od 166 hiljada evra.

Đilas: Odluku o prodaji Telekoma moraju da donesu i vlast i opozicija

Đilas je rekao da odluku u vezi sa prodajom "Telekoma" moraju doneti svi - i vlast i opozicija i da se o tome mora raspravljati.

- Demokratska stranka je uvek spremna da bude konstruktivna opozicija i da nastavi da pomaže put Srbije ka Evropskoj uniji - naveo je Đilas.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.