Đilas: Izbori mogući prvog dana od uvođenja privremenih mera

Izvor: Blic, 27.Okt.2013, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Izbori mogući prvog dana od uvođenja privremenih mera

Predsednik DS i gradonačelnik Beograda u tehničkom mandatu Dragan Đilas izjavio je danas da se izbori u Beogradu mogu raspisati prvog dana od uvodjenja privremenih mera, a da je poslednji rok za to - 120 dana od uvođenja privremene uprave.

On je, gostujući na TV Prva, rekao da je zakon jasan da se prvog dana od uvođenja privremenih mera mogu raspisati izbori, ali da mogi i u roku od 60 dana, a da je poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rok za raspisivanji izbora 120 dana od uvođenja privremenih mera.

Đilas je ponovio da “SNS nema kadrove za Beograd”.

- Pre mesec i po dana njima je bio jedini cilj da mene smene sa mesta gradonačelnika i evo već 40 dana govore ‘imamo sjajne kandidate’. Pre tri meseca predsednik njihove stranke je rekao da ne mogu da se bave Beogradom, jer nemaju kadrove. Sada kažu imaju koliko hoće. Pa, gde su ti ljudi - zapitao je Đilas.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.