ĐURIĆ ZA PINK: U nedelju 19. maja moramo da pobedimo za Srbiju! Molim sunarodnike na KiM da budu jedinstveni u odbrani svega što je oduvek bilo srpsko!

Izvor: RTV Pink, 15.Maj.2019, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐURIĆ ZA PINK: U nedelju 19. maja moramo da pobedimo za Srbiju! Molim sunarodnike na KiM da budu jedinstveni u odbrani svega što je oduvek bilo srpsko!

U nedelju, 19. maja, održavaju se izbori za gradonačelnike četiri opštine na severu Kosova, a tim povodom direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić pozvao je sve da izađu na izbore i da ne dozvole da Albanci preuzmu kontrolu nad srpskim opštinama, nad, kako kaže, onim što je srpsko od iskona.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić pozvao Srbe da glasaju sa Srpsku listu 19. maja

Izvor: Večernje novosti, 15.Maj.2019

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić pozvao je večeras Srbe na severu Kosova i Metohije da izađu na izbore u nedelju 19. maja i glasaju za Srpsku listu Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić pozvao je večeras Srbe na severu Kosova i Metohije...

Nastavak na Večernje novosti...

Marković o izborima na Kosovu: Bira se između Beograda i Prištine

Izvor: Blic, 16.Maj.2019, 12:00

"Kada su u pitanju izbori za predsednike četiri opštine na severu Kosova i Metohije, to nisu lokalni izbori ili izbori za personalna rešenja. To su izbori za Beograd ili Prištinu" izjavio je gostujući na TV Pink predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i pozvao sve građane iz tih opština...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.