Izvor: Danas, 03.Maj.2023, 12:44

Kakvo je stanje povređenih učenika i nastavnice iz OŠ „Vladislav Ribnikar“: Prof. dr Milika Ašanin, direktor KCS

Prof. dr Milika Ašanin, direktor Univerzitetskog kliničkog centra Srbije, o pacijentima koji su u tu ustanovu stigli posle pucnjave u OŠ "Vladislav Ribnikar", kaže da su u Urgentni centar primljeni nastavnica (53) i tri učenika, starosti oko 13 godina.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznate najnovije informacije o stanju učenika ranjenih u pucnjavi u školi na Vračaru

Izvor: Radio 021, 03.Maj.2023

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Srbije Milika Ašanin izjavio je da su svi pacijenti primljeni u Urgentni centar trenutno u operacionim salama.

Nastavak na Radio 021...

Upucana deca i nastavnica škole na Vračaru su operisani, otkriveno u kom su stanju

Izvor: B92, 03.Maj.2023

Direktor KCS MIlika Ašanin otkrio je kakvo je stanje operisanih dece i nastavnice koji su ranjeni u pucnjavi u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru...Kako je naveo, kod četiri osobe koje su operisane, kod tri je završen postupak..."Situacija je mnogo bolje, to nas ohrabruje. Kod troje su završene...

Nastavak na B92...

Direktori KCS i Tiršove saopštili stanje povređenih u pucnjavi u OŠ „Vladislav Ribnikar“

Izvor: Danas, 04.Maj.2023, 08:31

Direktor KCS-a dr Milika Ašanin rekao je da je troje od četvoro ranjenih koji su Urgentnom centru sasvim dobro, da su budni i da sa njima lekari razgovaraju. Reč je o dvoje učenika i nastavnici, piše RTS.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.