Dačić u svojstvu predsedavajućeg OEBS-a u Crnoj Gori

Izvor: Beta, 17.Feb.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić u svojstvu predsedavajućeg OEBS-a u Crnoj Gori

PODGORICA, 17. februara 2015. (Beta) - Predsedavajući OEBS-a , ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić saopštio je u utorak u Podgorici da Crna Gora može da računa na punu podršku Beograda tokom predsedavanja Srbije tom organizacijom.

Dačić se u Podgorici sastao s najvišim zvaničnicima Crne Gore u svojstvu predsedavajućeg Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) i upoznao ih sa prioritetima srpskog predsedavanja tom organizacijom, saopšteno je nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << razgovora.

On je posle razgovora sa crnogorskim ministrom spoljnih poslova Igorom Lukšićem novinarima kazao da su Zapadni Balkan i regionalna saradnja medju prioritetima srpskog predsedavanja.

Dačić je pomenuo rad medjunarodne komisije za nestala lica i programa rešavanja stambenog pitanja izbeglih u regionu, projekata iniciranih pod okriljem OEBS-a i dodao da je Srbija zainteresovana i za druge vidove regionlane saradnje.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić u svojstvu predsedavajućeg OEBS-a u Crnoj Gori

Izvor: Blic, 17.Feb.2015

Predsedavajući OEBS-a, ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić saopštio je danas u Podgorici da Crna Gora može da računa na punu podršku Beograda tokom predsedavanja Srbije tom organizacijom...Dačić se danas u Podgorici sastao s najvišim zvaničnicima Crne Gore u svojstvu predsedavajućeg...

Nastavak na Blic...

Dačić: CG i Srbija bratski narodi

Izvor: VOA, 17.Feb.2015

Ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić stigao u prvu zvaničnu posetu Crnoj Gori u svojstvu predsedavajućeg OEBS-a i rekao da će pružiti punu podršku Podgorici u njenim budućim planovima.

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.