Dačić u četvrtak sa Rikerom

Izvor: Kurir, 16.Jan.2013, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić u četvrtak sa Rikerom

Srpski premijer trebalo bi u petak da se posle dijaloga sretne i sa evropskim komesarom za proširenje Štefanom Fileom

BRISEL - Premijer Srbije Ivica Dačić sastaće se u četvrtak sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara za Balkan Filipom Rikerom, uoči početka nove runde dijaloga Beograda i Prištine.

Ovo je danas novinarima u Briselu potvrdio Riker i dodao da će se, uoči nove runde razgovora Dačića i Tačija sastati i s kosovskim premijerom.

Srpski premijer trebalo bi, kako je predviđeno, da se u petak nakon dijaloga sretne i sa evropskim komesarom za proširenje Štefanom Fileom.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dačić se u Briselu sastaje i sa Filipom Rikerom

Izvor: S media, 16.Jan.2013

Premijer Srbije Ivica Dačić sastaće se sutra sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara za Balkan Filipom Rikerom, uoči početka nove runde dijaloga Beograda i Prištine...Ovo je danas novinarima u Briselu potvrdio Riker i dodao da će se, uoči nove runde razgovora Dačića i Tačija...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.