Dačić: pomoć Srbije Magadaskaru

Izvor: Danas, 16.Maj.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: pomoć Srbije Magadaskaru

Predsednik Madagaskara Andri Radžoelina danas je u Antananarivu, u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem, potvrdio podršku teritorijalnoj celovitosti Srbije objasnivši da je njegova zemlja, upravo u želji da sa Srbijom razvija odlične odnose, prošle godine povukla ranije priznanje Kosova. Članak Dačić: pomoć Srbije Magadaskaru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Madagaskar potvrdio podršku celovitosti Srbije

Izvor: RTV Pink, 16.Maj.2019

Predsednik Madagaskara Andri Radžoelina potvrdio je danas ponovo podršku teritorijalnoj celovitosti Srbije, saopštilo je srpsko Ministarstvo spoljnih poslova (MSP).

Nastavak na RTV Pink...

Madagaskar potvrdio podršku teritorijalnoj celovitosti Srbije

Izvor: Vostok.rs, 17.Maj.2019, 11:18

Predsednik Madagaskara Andri Radžoelina ponovo je potvrdio podršku teritorijalnoj celovitosti Srbije, saopštilo je srpsko Ministarstvo spoljnih poslova.. Kako se navodi, u razgovoru s prvim potpredsednikom Vlade Srbije i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem u Antananarivu, on je istakao...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.