Dačić opet peva - nastavnicima na grčkom i ruskom VIDEO

Izvor: B92, 28.Avg.2017, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić opet peva - nastavnicima na grčkom i ruskom VIDEO

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić ponovo je snimljen kada se latio mikrofona, a ovog puta je na skupu u "srpskom" letovalištu u Paraliji imao čitav program.

Dačić je pevao na skupu na kome je bilo 300 prosvetnih radnika i đaka srednjih škola.

Kako prenosi jagodinski "Info-centrala portal", Dačić je otpevao desetak pesama, među njima i jednu grčku i jednu rusku.

Inače, prosvetni radnici iz Jagodine su u organizaciji grada otputovali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Paraliju, gde bi tokom četiri dana trebalo da razmene iskustva sa grčkim kolegama.

Kako je rekao prvi čovek Jagodine Dragan Marković Palma, putovanje "finansiraju donatori i prijatelji Jagodine, bez sredstava iz budžeta grada".

U okviru ove posete, u Paraliji će biti zatvorena Kancelarija Jedinstvene Srbije (JS), čiji je lider Marković, a koja već treću godinu radi u ovom turističkom mestu preko leta i pomaže našim turistima u ovom delu Grčke.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivica Dačić pevao Palminim gostima u Paraliji

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2017

Ministar inostranih poslova Ivica Dačić ponovo je zapevao, ovog puta na skupu u grčkom letovalištu Paralija...Iako smo do sada navikli da ministra Dačića slušamo dok peva "Miljacku", ovoga puta je imao drugačiji repertoar...Kako prenosi jagodinski "Infocentrala portal", Dačić je otpevao desetak...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.