Dačić i kineska ambasadorka Čen Bo: Nastavak podrške Kine Srbiji u međunarodnim odnosima

Izvor: Danas, 23.Jul.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i kineska ambasadorka Čen Bo: Nastavak podrške Kine Srbiji u međunarodnim odnosima

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i kineska ambasadorka Čen Bo ocenili su danas da su odnosi dve zemlje odlični i da se saradnja naročito razvija u oblasti ekonomije. Članak Dačić i kineska ambasadorka Čen Bo: Nastavak podrške Kine Srbiji u međunarodnim odnosima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić i ambasador Holandije: Potrebno unaprediti politički dijalog dve zemlje

Izvor: Danas, 23.Jul.2019

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i ambasador Holandije u Beogradu Henk van den Dol ocenili su danas da je potrebno unaprediti politički dijalog dve zemlje. Članak Dačić i ambasador Holandije: Potrebno unaprediti politički dijalog dve zemlje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Analitičari: Milionske iznose na konkursima dobijaju prorežimski mediji

Izvor: Danas, 24.Jul.2019, 09:57

Medijski analitičari ocenili su da na konkursima za projektno finansiranje sadržaja od javnog interesa milionske iznose dobijaju mediji koji su "otvoreno prorežimski", čime se "devalviraju" medijski zakoni. Članak Analitičari: Milionske iznose na konkursima dobijaju prorežimski mediji se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.