Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Dec.2012, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Nema razloga za blokadu prelaza na sjeveru Kosova

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da nema razloga za blokadu prelaza na sjeveru Kosova i da će Srbija, ako sada ne iskoristi šansu za dobijanje pozitivnog mišljenja, datum početka pregovora sa EU čekati do 2014. godine. Dačić je izjavio da je izuzetno važno da prelazi na sjeveru Kosova budu spremni za primjenu IBM sporazuma, da je Srbija učinila sve da tako bude, ali da će odluku o deblokadi prelaza Jarinje donjeti lokalni odbornici.  Predstavnici Srba sa ...
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Jarinje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Nema razloga za dalju blokadu prelaza

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Dec.2012

BEOGRAD - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da nema razloga za blokadu prelaza na sjeveru Kosova i da će Srbija, ako sada ne iskoristi šansu za dobijanje pozitivnog mišljenja, datum početka pregovora sa EU čekati do 2014. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.