DRAMATIČAN PORAST ZARAŽENIH U UKRAJINI: Oboreni svi crni rekordi, odmah vraćene najoštrije mere na snagu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 15:30

DRAMATIČAN PORAST ZARAŽENIH U UKRAJINI: Oboreni svi crni rekordi, odmah vraćene najoštrije mere na snagu

Mere karantina produžene su do kraja oktobra

U Ukrajini je u toku prethodna 24 sata potvrđeno 2.481 novih slučajeva zaraze korona virusom, što predstavlja rekordan broj novoobolelih koji je zabeležen u ovoj zemlji. , dok je danas stupila na snagu privremena zabrana ulaska u zemlju za strane državljanine.

Uz 2.481 novozaraženih, koliko je potvrđeno u toku prethodna 24 časa, ukupan broj osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod kojih je potvrđen korona virus u Ukrajini porastao je na 116.978. U istom vremenskom intervalu broj osoba koje su umrle od posledica COVID-19 uvećan je za 41 na 2.492.

U Ukrajini je danas stupila na snagu privremena zabrana ulaska u zemlju za strane državljanine, koja će važiti do 28. septembra u ponoć. Zabrana izuzima neke putnike iz inostranstva, kao što su strani državljani sa prebivalištem u Ukrajini, putnici u tranzitu i diplomate. Ranije u toku nedelje, vlasti Ukrajine produžile su mere karantina koje su trenutno na snazi do oktobra.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KORONA PREGAZILA TURKE: Turisti im došli glave, oboreni svi crni rekordi

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020

U Istanbulu su od ponedeljka zabranjena svadbena slavlja i druge proslave..U Turskoj je u poslednja 24 sata registrovano 1.549 novih slučajeva korona virusa, najviše od sredine juna, a preminulo je 39 osoba, što je najviše od sredine maja, izjavio je danas ministar zdravlja Fahretin Kodža...- Broj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.