Izbušio 2.000 guma nepropisno parkiranih vozila

Izvor: Press, 25.Mar.2013, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbušio 2.000 guma nepropisno parkiranih vozila

Penzioner, koji je svoju kažnjeničku akciju sprovodio u Vilerbanu, na istoku Francuske, uhapšen je na delu, u trenutku kada je makazama bušio jednu gumu na automobilu koji je bio parkiran na nedozvoljenom mestu.   
Policajci su kod njega pronašli svesku sa brojevima registarskih tablica sedam vozila koja su tog dana bila na meti njegovog napada.   
Policajci su izvršili pretres njegove kuće i tom prilikom pronašli još šest svezaka sa uredno ispisanim registarskim tablicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << - ukupno  2.190.   
Penzioner je objasnio da su mu dozlogrdili "ljudi koji ne poštuju više ništa" i da je njegovo delo reakcija na "opšte odsustvo gradjanske savesti".   
I dok je sud naložio psihijatrijsku procenu gnevnog penzionera, policija pokušava da pronadje vlasnike oštećenih automobila. Malo je verovatno, medjutim, da će se svi oni odazvati policijskom pozivu, s obzirom da su i sami počinili prekršaj nepropisnim parkiranjem.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BUŠI: Penzioner na automobilima izbušio 2000 guma

Izvor: Kurir, 25.Mar.2013

Deda koji je svoju kažnjeničku akciju sprovodio u Vilerbanu, na istoku Francuske, uhapšen je na delu, u trenutku kada je makazama bušio jednu gumu na automobilu koji je bio parkiran na nedozvoljenom mestu..PARIZ - Jedan 59-godišnji Francuz izbušio je više od 2.000 guma na vozilima koja su bila...

Nastavak na Kurir...

2.000 "gumenih žrtvi" Francuza: Bušio gume bahato parkiranim vozilima

Izvor: NaDlanu.com, 25.Mar.2013

Jedan 59-godišnji Francuz izbušio je više od 2.000 guma na vozilima koja su bila ili nepropisno parkirana ili su se nalazila na mestima rezervisana za hendikepirane osobe...Penzioner, koji je svoju kažnjeničku akciju sprovodio u Vilerbanu, na istoku Francuske, uhapšen je na delu, u trenutku kada...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.