DAN PRED IZBORE NA KiM OBJAVLJEN ŠOKANTAN SNIMAK: Kurtija ovo može SKUPO koštati (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 21:21

DAN PRED IZBORE NA KiM OBJAVLJEN ŠOKANTAN SNIMAK: Kurtija ovo može SKUPO koštati (VIDEO)

Na Kosovu i Metohiji sutra se održavaju vanredni parlamentarni izbori.

Pokret Samoopredeljenje na čelu sa Aljbinom Kurtijem održao je danas skup u jednom prištinskom hotelu u prisustvu većeg broja ljudi od kojih su mnogi nosili majice sa stranačkim obeležjima, uprkos predizbornoj tišini.

Na snimku koji je objavio Insajderi vidi se kako prisutni stranačkim obeležjima pozdravljaju Kurtija koji je i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kandidat Samoopredeljenja za premijera.

Kurti je, kako se navodi, okupljene pozvao da na sutrašnjim izborima daju glas njegovoj stranci.

Na Kosovu i Metohiji sutra se održavaju vanredni parlamentarni izbori, a u ponoć je počela izborna tišina tokom koje je političkim strankama zabranjeno vođenje kampanje.

Kazne za kršenje izborne tišine kreću se od 6.000 do 50.000 evra.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vanredni parlamentarni izbori na KiM, interno raseljeni organizovano na glasanje

Izvor: RTS, 14.Feb.2021, 06:53

Danas se održavaju vanredni parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji. Gotovo 1.800.000 birača glasa za 120 članova parlamenta. Na glasačkom listiću je 28 lista, među kojima su tri srpske grupacije. Prvi put izbore ne prate posmatrači OEBS-a. . U školi "Kralj Milutin"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.