Čitaku se smejala tokom govora Dačića u SB UN, a onda joj srpski šef diplomatije jednom rečenicom očitao lekciju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitaku se smejala tokom govora Dačića u SB UN, a onda joj srpski šef diplomatije jednom rečenicom očitao lekciju (VIDEO)

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić koji danas boravi u Njujorku na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija posvećenoj Kosovu i Metohiji, očitao je lekciju Vljori Čitaku, predstavnici takozvanog Kosova u UN.

Naime, dok je Dačić obrazlagao stavove Srbije i objašnjavao da Srbi na KiM nisu bili okupatori, Čitaku se neprimereno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smejala, na šta joj je Dačić odbrusio:

- Pokažite mi jedan vaš spomenik iz tog perioda, pa ću ja početi da se smejem - u jednom trenutku očitao je Dačić lekciju predstavnici Prištine.

Pogledajte video:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić za RTS: Kfor da odgovori da li želi da zaštiti Srbe

Izvor: RTS, 10.Jun.2019

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je za RTS posle sednice Saveta bezbednosti UN o Kosovu da su za Srbiju indikativne dve stvari sa te sednice: da je sazvana 20 godina od donošenja Rezolucije 1244 i da su sve zemlje koje su govorile istakle zahtev za ukidanjem prištinskih taksi...

Nastavak na RTS...

(VIDEO) "LAŽI NEĆU DA OTĆUTIM, MAKAR ME I SMENILI" Dačić za "Blic" otkrio šta ga je isprovociralo da napadne Vljoru Čitaku u Njujorku

Izvor: Blic, 11.Jun.2019, 12:41

Nisam napao Vljoru Čitaku, nego sam joj rekao da je to što je izgovorila na sednici Saveta bezbednosti UN najveća sramota i glupost, kaže za "Blic" srpski šef diplomatije Ivica Dačić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.