CIK: Prvi put glasa oko 115.000 novih glasača na Kosovu

Izvor: Danas, 19.Sep.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIK: Prvi put glasa oko 115.000 novih glasača na Kosovu

Na prevremenim parlamentarnim izborima zakazanim za 6. oktobar prvi put će glasati i oko 115.000 gra]ana Kosova koji su biračko pravo stekli u periodu nakon prethodnih izbora 2017. godine, izjavio je portparol Centralne izborne komisije Kosova (CIK) Valjmir Eljezi. Članak CIK: Prvi put glasa oko 115.000 novih glasača na Kosovu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovač: Važna pobeda zbog igara i igrica

Izvor: Danas, 19.Sep.2019

Odbojkaši Srbije bez greške su odigrali prvi deo Evropskog prvenstva u Belgiji, Francuskoj, Holandiji i Sloveniji. Članak Kovač: Važna pobeda zbog igara i igrica se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Matje Kasovic kažnjen jer je na Tviteru vređao policiju

Izvor: Danas, 20.Sep.2019, 00:02

Francuski glumac i sineasta Matje Kasovic osuđen je danas na novčanu kaznu od oko 1.000 evra jer je u jednoj poruci na Tviteru naveo da su policajci "kopilad" nakon neuspešne policijske operacije protiv droga u decembru 2017. godine.  Članak Matje Kasovic kažnjen jer je na Tviteru vređao policiju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.