CEO SVET ČEKA I DRHTI! HOĆE LI BITI RATA? Putin i Bajden započeli telefonski razgovor o Ukrajini

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 19:27

CEO SVET ČEKA I DRHTI! HOĆE LI BITI RATA? Putin i Bajden započeli telefonski razgovor o Ukrajini

Od njihovog razgovora zavisiće mnogo toga

Predsednici Rusije i Sjedinjenih Američkih Država, Vladimir Putin i Džo Bajden, počeli su telefonski razgovor čiji ishod s velikom pažnjom prati svetska javnost zbog krize oko Ukrajine.

Telefonski razgovor dvojice lidera počeo je u 17.04 minuta po srednjeevropskom vremenu. Kako navodi AP, Putin je želeo da se telefonski razgovor obavi u ponedeljak, ali je na inicijativu američke strane on zakazan za danas, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s obzirom da američke obaveštajne sluužbe imaju informacije o, kako Bela kuća tvrdi, sve brojnijim znacima da bi Rusija mogla uskoro da napadne Ukrajinu.

Putin je ranije danas razgovarao sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom, a u petak je Bajden održao virtuelni razgovor sa najznačajnijim NATO saveznicima i Evropskom unijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.