Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2023, 10:54

Brnabić uoči samita EU-ZB: Imam dobre vesti koji se tiču saradnje Srbije i EU

U Briselu je počeo Samit lidera Evropske unije i Zapadnog Balkana. Kako je najavljeno - glavne teme su normalizacija odnosa Beograda i Prištine, usklađenost sa spoljnom politikom Unije i plan ekonomskog rasta regiona. Srbiju na Samitu predstavlja predsednica Vlade Ana Brnabić.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Samit EU-Zapadni Balkan počinje danas u Briselu, Srbiju predstavlja Brnabić

Izvor: B92, 13.Dec.2023

U Briselu će danas biti održan samit EU- Zapadni Balkan, koji će biti prilika da se potvrdi ključni značaj strateškog partnerstva EU i Zapadnog Balkana...Srbiju će predstavljati premijerka Ana Brnabić, koja će se na marginama Samita imati razgovore sa više premijera i zvaničnika, među kojima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.