Bregzit: Evropska unija traži od Britanije da pojača tempo

Izvor: Danas, 30.Avg.2019, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregzit: Evropska unija traži od Britanije da pojača tempo

Getty ImagesDžonson je izazvao veliku buru suspenzijom parlamenta Britanski premijer Boris Džonson obećao je da će pokušati da sa Evropskom unijom postigne novi sporazum. Pregovarači Britanije i EU sastajaće se sledećeg meseca dva puta nedeljno, što predstavlja poslednji sprint pre ključnog samita 17. i 18. oktobra. Džonson je tu odluku doneo nakon burne reakcije poslanika […] Članak Bregzit: Evropska unija traži od Britanije da pojača tempo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bregzit: Evropska unija traži od Britanije da pojača tempo

Izvor: B92, 30.Avg.2019

Evropska unija je pristala na češće sastanke, dok Džonson pokušava da umiri buru nastalu zbog suspenzije parlamenta...Britanski premijer Boris Džonson obećao je da će pokušati da sa Evropskom unijom postigne novi sporazum...Pregovarači Britanije i EU sastajaće se sledećeg meseca dva puta...

Nastavak na B92...

CINS: REM potvrdio naše pisanje

Izvor: Danas, 30.Avg.2019

Ponovo se nalazimo u situaciji da sa Regulatornim telom za elektronske medije razgovaramo preko saopštenja, recimo poslednji put. Ovog puta jednu vrednu činjenicu su potvrdili. Članak CINS: REM potvrdio naše pisanje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Zatvorenica za čije se oslobađanje zalagala Kim Kardašijan reklamira njenu modnu liniju rublja

Izvor: Danas, 30.Avg.2019

Getty ImagesKardashian West lobbied for Alice Johnson’s release Šezdesetčetvorogodišnja žena koja je oslobođena zatvorske kazne posle 16 godina iza rešetaka zahvaljujući kampanji Kim Kardašijan Vest odabrana je da bude zaštitno lice nove kolekcije rublja ove zvezde. Kardašijan Vest je lobirala...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.