Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2024, 12:23

Borenović: Tužilaštvo da se izjasni o slučaju bh. konzula u Panami

BANJALUKA - Navodi da je član poznatog narko kartela, turski državljanin Fatih Kol, koji je osumnjičen za pranje novca stečenog preprodajom kokaina, zapravo počasni konzul BiH u Panami, imenovan na prijedlog člana Predsjedništva BiH Željke Cvijanović, a na lobiranje ministra Staše Košarca, oboje kadrova SNSD, predstavlja još jedan nezamisliv skandal u režiji ove vlasti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trivić: U BiH nema jasne granice između mafije i države

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2024

BANJALUKA - Da je u BiH sve moguće i da se ne zna jasna granica između države i mafije, govori i najnoviji slučaj Fatiha Kola, počasnog konzula u Panami, koji je na to mjesto imenovan na prijedlog Željke Cvijanović, izjavila je Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.