Izvor: RTS, 10.Feb.2023, 22:59

Bajden u Poljskoj od 20. do 22. februara na prvu godišnjicu rata u Ukrajini

Američki predsednik Džozef Bajden boraviće u Poljskoj od 20. do 22. februara povodom obeležavanja prve godišnjice ruskog napada na Ukrajinu, saopštila je Bela kuća.
Džon Kirbi, portparol Saveta za nacionalnu bezbednost Bele kuće, rekao je da će Bajden jasno staviti do znanja da će dodatna bezbednosna pomoć i dodatna podrška stizati iz SAD.

Predsednik ce vrlo jasno staviti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do znanja da će SAD nastaviti da stoje uz Ukrajinu koliko god bude potrebno, rekao je Kirbi.
Bajden će se tokom posete sastati sa poljskim predsednikom Andžejem Dudom i istočnoevropskim saveznicima i razgovarati o Ukrajini, saopštila je Bela kuća.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajden u Poljskoj na prvu godišnjicu napada na Ukrajinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2023

Američki predsednik Džozef Bajden boraviće u Poljskoj od 20. do 22. februara povodom obeležavanja prve godišnjice ruskog napada na Ukrajinu, saopštila je danas Bela kuca...Džon Kirbi, portparol Saveta za nacionalnu bezbednost Bele kuce, rekao je da ce Bajden jasno staviti do znanja da ce dodatna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Džozef Bajden od 20. do 22. februara u poseti Poljskoj

Izvor: Danas, 11.Feb.2023, 00:24

Američki predsednik Džozef Bajden će od 20. do 22. februara boraviti u zvaničnoj poseti Poljskoj, izjavila je danas portparolka Bele kuće Karin Žan-Pjer.

Nastavak na Danas...

DŽO BAJDEN ZA 10 DANA STIŽE U POLJSKU: Planiran susret sa predsednikom te zemlje Andžejem Dudom

Izvor: Pančevac-online.com, 11.Feb.2023

Američki predsednik Džozef Bajden boraviće u Poljskoj od 20. do 22. februara povodom obeležavanja prve godišnjice ruske intervencije na Ukrajinu, saopštila je danas Bela kuća. Džon Kirbi, portparol Saveta za nacionalnu bezbednost Bele kuće, rekao je da će Bajden jasno staviti do znanja da će...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.