Bajden objasnio zašto neće zajedničku konfereciju za novinare sa Putinom; To nije takmičenje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2021, 07:31

Bajden objasnio zašto neće zajedničku konfereciju za novinare sa Putinom; To nije takmičenje

Pritisnut da kaže zbog čega neće održati zajedničku konferenciju za novinare sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, predsednik SAD Džozef Bajden rekao je da to "nije takmičenje na temu ko će bolje da se predstavi na konferenciji ili će se potruditi da posrami onog drugog", preneo je Ej-Bi-Si njuz.

Kada je upitan da li očekuje da će moći da promeni ponašanje Rusije i njenog predsednika, Bajden je u nedelju u Briselu rekao da za tako nešto nema garancije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Prvo i prvo, nema garancije da ćete promeniti ponašanje osobe ili ponašanje zemlje iz koje dolazi. Autokrate imaju ogromnu moć i ne moraju da odgovaraju javnosti", izjavio je Bajden, a preneo TAS S.

Planirano je da se Putin i Bajden sastanu 16. juna u Ženevi.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.