Bajden: Ja sam uvek spreman

Izvor: B92, 15.Jun.2021, 20:40

Bajden: "Ja sam uvek spreman"

Ženeva -- Predsednik SAD Džozef Bajden je po dolasku u Ženevu izjavio da je spreman za sastanak sa ruskim liderom Vladimirom Putinom.

Naime, na početku sastanka sa predsednikom Švajcarske Gi Parmelenom, dok je trajalo snimanje njihovog rukovanja, jedan od novinara je upitao Bajdena da li je spreman za sutrašnji sastanak, na šta je on kratko odgovorio: "Ja sam uvek spreman".

Kako je ranije saopšteno, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samit Putina i Bajdena trebalo bi da bude podeljen na tri dela i trajaće oko pet sati.

Prema rečima pomoćnika ruskog predsednika Jurija Ušakova, prvo će se održati razgovor u uskom formatu, zatim pregovori u proširenom sastavu koji će imati nekoliko formata, a zatim će strane organizovati pres-konferenciju, svaka za svog predsednika.

Samit Putina i Bajdena trebalo bi da počne sutra u 13 časova po lokalnom vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Razgovori sa Bajdenom uspešni, nisu imali neprijateljsku prirodu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2021, 04:04

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas, nakon samita sa američkim kolegom Džoom Bajdenom da su razgovori bili dobri i da nisu imali neprijateljsku prirodu...On je izjavio da su razgovori bili čak i konstruktivni i da su obe strane pokazale spremnost da razumeju jedna drugu...Takođe, rekao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.