Bajatović: Sistem bez problema

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2021, 20:38

Bajatović: Sistem bez problema

Kompanija Srbijagas je, od Nove godine, kroz novi gasovod isporučio nepunu milijardu kubnih metara gasa i nijedan problem nije imao s pritiscima, količinama, niti s bilo čime na sistemu, izjavio je danas za Sputnjik direktor Srbijagasa Dušan Bajatović.

U ovom momentu sva 403 kilometra gasovoda praktično su završena i u toku je spajanje s gasovodima u Mađarskoj, dodao je on.

Govoreći o magistralnom gasovodu "Balkanski tok“, kojim se ruski gas doprema preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Turske i Bugarske u Srbiju, Bajatović očekuje da kompresorska stanica bude izgrađena do 15. jula, čime bi sve ugovorne obaveze bile ispunjene kako je i predviđeno.

Očekujemo da će najkasnije 1. oktobra prve količine gasa, posle sprovođenja "open sizon" procedure od mađarskih kolega, poteći i u Mađarsku, rekao je Bajatović.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajatović: Srbijagas isporučio nepunu milijardu kubnih metara gasa ove godine

Izvor: N1 televizija, 12.Maj.2021

Kompanija Srbijagas je, od Nove godine, kroz novi gasovod isporučio nepunu milijardu kubnih metara gasa i nijedan problem nije imao s pritiscima, količinama, niti s bilo čime na sistemu, izjavio je za Sputnjik direktor Srbijagasa Dušan Bajatović.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.