BEGANOVIĆ GLAVNA VEZA ZA NAPADE U PARIZU I BRISELU: Američki portal tvrdi da je Bosanac ključni čovek (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Okt.2016, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEGANOVIĆ GLAVNA VEZA ZA NAPADE U PARIZU I BRISELU: Američki portal tvrdi da je Bosanac ključni čovek (VIDEO)

"Veterans tudej", američki portal, objavio je članak u kojem navodi da je državljanin BiH Ezher Beganović glavna veza za terorističke napade u Parizu i Briselu, prenose regionalni mediji. 

Ovaj portal, pozivajući se na informacije sa "Vikiliksa" tvrdi da je Beganović od ranije poznat kao deo terorističke grupe koja je u BiH učestvovala u podmetanju eksploziva i napadu na policajce. 

Beganović je jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << osumnjičenih za veze sa teororističkim organizacijama i ekstremnim grupama sa kojima blisko sarađuje, kao i Fatmir Alispahić, Abdusamed Nasuf Bušatlić, Semir Imamović.

Beganović je, prema portalu "Veterans tudej", jedan od administratora islamističkog portala "SAF" , a da uređuje još nekoliko portala u BiH sličnog sadržaja i da je jedan od glavnih pripadnika verske ekstremne grupe, a da kroz društvene mreže i virtuelni prostor privlače ekstremne i radikalne grupe. 

Foto: Wikipedia/Hermann Keist, Profimedia/Alamy

"SAF" je i ranije negirao povezanost sa Islamskom državom, ali je stručnjak za borbu protiv terorizma Dževad Galijašević izjavio da "SAF" uređuju oficiri zločinačkog odreda "El mudžahedin" Bušatlić i Beganović, a za ovaj portal piše antisemitski orijentisan Fatmir Alispahić. 



(Telegraf.rs / Veterans today-awdnews)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Mladić iz Bosne veza za napade u Parizu i Briselu

Izvor: Večernje novosti, 10.Okt.2016

Američki portal "Veterans tudej" objavio je članak u kojem navodi da je državljanin BiH Ezher Beganović glavna veza za terorističke napade u Parizu i Briselu AMERIČKI portal "Veterans tudej" objavio je članak u kojem navodi da je državljanin BiH Ezher Beganović glavna veza...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.