Avion Er Fransa tokom leta poslao hitan signal: Prinudno sletanje u Luksemburgu

Izvor: B92, 20.Avg.2019, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion "Er Fransa" tokom leta poslao hitan signal: Prinudno sletanje u Luksemburgu

Posada aviona "Er Frans", na liniji Moskva - Pariz poslala je hitan signal u toku leta, zbog čega je letelica morala vanredno da sleti na luksemburški aerodrom.

Reč je o francuskom avionu s leta AF 1145, koji je poleteo s moskovskog aerodroma Šermetjevo u devet časova, a trebalo je da sleti u Pariz za oko tri sata i četrdeset minuta, objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sajt Flajt radar.

Posata "erbasovog" aviona, međutim, tokom leta je poslala hitan signal. Pošto se letelica u tom trenutku nalazila iznad područja Luksemburga, zatraženo je hitno sletanje.

Prema pisanju Flajt radara, avion je uspeo i u toku su bezbednosne provere. Kada one budu završene, avion bi trebalo da dobije zeleno svetlo za nastavak leta.

Predstavnik francuske avio-kompanije izjavio je da je signal poslat zbog problema s kočnicama, za koje se ispostavilo da su u redu, ali je pilot ipak odlučio da prinudno sleti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA NA NEBU Avion koji iz Moskve leti ka Parizu oglasio signal za vanrednu situaciju, počinje PRINUDNO SLETANJE

Izvor: Blic, 20.Avg.2019

Avion kompanije "Er Frans", koji se iz Moskve zaputio ka Parizu, poslao je signal za vanrednu situaciju i priprema se da sleti u Luksemburgu, objavila je internet stranica za praćenje letova "Flajtradar".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.