Amerika izvela OPASAN let iznad Ukrajine koji ima za cilj SAMO JEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerika izvela "OPASAN" let iznad Ukrajine koji ima za cilj SAMO JEDNO

SAD traži bolje odnose sa Rusijom, ali to ne može da se dogodi dok se, kako navode, nezakonite i destabilizujuće akcije nastavljaju u Ukrajini i na drugim područjima

Američka vojska je saopštila danas da je izvela "neuobičajen" let iznad Ukrajine prema Sporazumu o otvorenom nebu da potvrdi svoju posvećanost toj zemlji nakon što je Rusija zaplenila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri ukrajinska broda.

- Ruski neisprovocirani napad na ukrajinske brodove u Crnom moru u blizini Kerčkog moreuza je opasna eskalacija u obrascu sve provokativnije i preteće aktivnosti -  saopštio je Pentagon, preneo je Rojters.

, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.