Ako propadne dijalog, idemo na izbore

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2013, 03:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ako propadne dijalog, idemo na izbore"

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je da bi, ukoliko se dijalog s Prištinom završi neuspešno, to bio razlog da se raspišu vanredni parlamentarni izbori u Srbiji.

Nikolić: Ne odlučujem ja da li će biti raspisani izbori  

 

U intervjuu za Televiziju B92, Nikolić je rekao da, ipak, ne želi da se bavi analizama da li su potrebni izbori ili ne jer, kao predsednik svih građana, ne bi da se bavi stranačkom politikom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
 

"Neću da se bavim stranačkom politikom kao predsednik. SNS bi, verovatno, odgovarali vanredni izbori. Ali, da li je vreme da okrenete sve stranke protiv sebe na taj način, ne znam. Ne bavim se više takvim analizama", rekao je Nikolić.

 

On je rekao da će biti spreman da raspiše izbore ukoliko se ispune Ustavom i zakonom predviđeni uslovi, ali da on ne odlučuje o tome.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Izbori

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ko je sve spreman za izbore

Izvor: B92, 26.Mar.2013

Beograd -- Dve najveće parlamentarne stranke SNS i DS kažu da su spremne za izbore. SPS smatra da nema razloga za vanredne izbore, a u URS-u da je to nepotrebni luksuz...Priča o vanrednim parlamentarnim izborima već neko vreme je prisutna u javnosti. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je i ranije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.